Triangle

(94 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
schouderbandjes
beugels
prijs
korting
Alles over:

Triangle beha van kant

Sinds enige seizoenen heeft de triangle beha een lievelingsplek ingenomen in de kleerkasten van meisjes en jonge vrouwen. Deze lingerie zonder beugels biedt gematigde ondersteuning van de borst, vooral comfortabel voor kleine maten. Voor grotere cups is een balconnetbeha beter geschikt. Beugels voor ondersteuning, brede of smalle bandjes, met versiersels of sober, hier vindt u alle soorten voor alle mogelijke kledingstijlen. De triangle beha bestaat in rood, wit of zwart kant en past zich aan alle smaken aan. Voor onder lichte kleding, donkere kleding of voor een feestelijke gelegenheid. Lingerie verkrijgbaar vanaf maat 75A, te combineren met een boxershort, een string of een bijpassend slipje. Ook mooi met bijpassende top. Laat je verleiden door de verschillende modellen en de mooie vorm van deze elegante triangel beha. Verschaf jezelf optimaal comfort en goede ondersteuning, en kies tegelijkertijd voor vrouwelijkheid en stijl.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.200 43418.4144907407 1484 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer