A Découvrir
Alles over:

Muiltjes en slippers, de zomer schoenen


Voor de dames zijn muiltjes iets chiquer en vrouwelijker dan slippers. Muiltjes zijn gewoonlijk samengesteld uit nobele stoffen zoals leer of hout, in tegenstelling tot slippers die zich onderscheiden door rubber. Muiltjes in leer, met een zool in hout of kurk kunnen gemakkelijk aangetrokken worden en zijn geschikt voor een zomeravond of tuinfeest. Ze zijn ook beschikbaar in orthopedische modellen, comfortabele schoenen om thuis te dragen. De klompen bieden een mooi alternatief voor de muiltjes. Ze bieden u een zigeuner of boheemse stijl en zijn gewoonlijk in hout. Ze zijn even gemakkelijk aan te trekken als muiltjes en heel comfortabel met een niet te hoge hak.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.219 43418.4144907407 875 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer