Badmode

(37 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
prijs
korting
A Découvrir
Alles over:

Jongens badmode nodig?

Op de afdeling jongens badmode vind je een ruime keuze aan lekdichte slips voor kleine kinderen, goede boxers of zwemslips voor de kids voor naar het zwembad. In de zomer draagt een man een zwemshort met ruitjes, een fluorescerende zwemslip of een zwarte slip van polyamide en elastische stof. Probeer op het strand jongens badmode als een zwemshort met Hawaïbloemen voor een coole surf-uitstraling. En om de modieuze look compleet te maken zijn er voor jongens tussen de 3 en 16 stoere badhanddoeken van Cars of Spider-Man, de favorieten van jongens badmode. Ook voor meisjes is er volop badmode verkrijgbaar, maar dan natuurlijk in het roze, geel of wit, met helden als Hello Kitty en Barbie, daar maak je ze vast heel erg blij mee!
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.205 43418.4144907407 781 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer