T-shirt, polo's

(382 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
mouwlengte
categorie
prijs
korting
Alles over:

Was de vlekken uit jongens t shirt

Je kan nooit genoeg jongens t shirts in huis hebben. Wat voor weer het ook is, er kunnen nooit genoeg jongens t shirts in de kledingkast van je zoon liggen. Jongens t shirt met lange of met korte mouwen komt altijd van pas. Om vlekken uit de jongens t shirt te halen, hoef je het niet altijd in de wasmachine te stoppen. Als je snel bent, kan je de vlek er nog uithalen met wat koud water of met waterstofperoxide. Maar als de vlek er dan echt niet meer uitgaat, zit er niets anders op dan een nieuw jongens t shirt te kopen. Gelukkig vind je hier volop leuke jongens t shirt van goede merken, maar tegen een lage prijs. En de jongens zullen alleen maar blij zijn met een nieuw, hip t shirt volgens de laatste mode.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43418.4144907407 1391 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer