Jeans

(84 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
merken
beschikbare kleuren
prijs
korting
Alles over:

Jongens jeans voor kinderen tussen de 3 en 16 jaar

Jongens jeans van bekende merken voor 3 tot 16 jaar. Jeans Kaporal, vertbaudet, Baltimore League... de beste merken voor jongens jeans tegen een goede prijs. Stevige en comfortabele broeken zijn precies wat je kinderen nodig hebben. Jongens jeans voldoen aan deze eisen en zijn daardoor van onmisbare waarde voor de kleinere en grotere kinderen. Ze zijn er in alle vormen en kleuren: denim tuinbroeken, kindershorts van jeansstof, blauwe of zwarte denimbermuda's. Op de jongens jeans staan t shirt natuurlijk het allerleukst. Kijk daarom op de afdeling t shirt voor kinderen, er zijn ontzettend veel modellen verkrijgbaar voor zowel jongens als meisjes. Er zijn basics in zwart, wit of grijs, maar ook grappige modellen en kleuren in alle maten.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.26.71.197 43418.4144907407 47 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer