Serveerschaal

12
Alles over:

Keramische serveerschalen

Om je gasten te bedienen zoals in een restaurant, heb je een klein assortiment elegante en decoratieve serveerschalen nodig. Verwarm angelica schotels, ronde schotels, ondiepe schotels of barques voor in de oven om het eten langer warm te houden. Rechthoekige en diepe ovenschotels bewaren alle smaken en aroma's van het voedsel. Ze houden voedsel langer warm. Al onze schotels zijn vaatwasmachinebestendig, maar niet geschikt voor de magnetron.

Er gaat niets boven een goede maaltijd in het midden van de tafel om je gasten een echte show-stopper te geven. En het is nog beter als het in stijl wordt geserveerd op een mooi dienblad. Van het aperitief tot het dessert, elke fase van je diner kan worden verrijkt met de juiste serveerschaal: aperitiefschaaltjes, een taartplateau, een taartschep... Speel met vormen, maten en materialen en maak van je tafel een echt kunstwerk!

Dienblad voor aperitieven

Om de crackers te presenteren, kies je voor een set kommetjes of schaaltjes. Meestal vergezeld van een standaard om ze te dragen, is de aperitiefset ook een geweldig cadeau-idee. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals melamine of porselein, en in een breed scala aan ontwerpen en kleuren. Waarom presenteer je je amuse niet op een trapsgewijs dienblad? Of een vleesplankje op een houten dienblad? Je gasten zullen versteld staan!

Schaal met voorgerechten

Weet je nooit hoe je voorgerechten moet serveren? De tafelkunst is zo uitgebreid dat elk van je creaties zijn eigen speciale servies heeft. Met zijn langwerpige vorm is de taartvorm precies goed voor je gerecht en neemt hij weinig ruimte in. Het is de ideale presentatieschaal voor al je creaties. De grote taartschep kan ook gebruikt worden voor quiches en gebak. In roestvrij staal, aardewerk of steengoed, elk materiaal combineert design en functionaliteit, zowel wat betreft kleur als onderhoudsgemak.

Serveerschotel en koken

De gratinschotel wordt vaak alleen gebruikt om te koken, maar kan ook worden gebruikt om te serveren. Dankzij de hoge weerstand tegen temperatuurverschillen kan hij zowel in de oven als in de koelkast worden gebruikt. Gewoon wit voor een vleugje elegantie bij je meest verfijnde gerechten, of gekleurd voor extra warmte en gezelligheid, je zult niet aarzelen om het model te vinden dat je nodig hebt en dat bij je past. Ovaal, vierkant, rechthoekig, met of zonder handgrepen, met een deksel voor terrines... noem maar op!

Taart serveerschaal

Er gaat niets boven een taartstandaard om je zoete lekkernijen trots uit te stallen. Een sokkel of een taartplateau geeft elk buffet een vleugje klasse! Gemaakt van hout voor gezelligheid, marmer voor elegantie of glas voor eenvoud, elk kan je taarten en andere lekkernijen tot hun recht laten komen. Voor nog meer verfijning is een glazen dienblad en cloche set die je gebak laat doorschijnen perfect. Voor taartjes? Dan vind je onze collectie schaaltjes en taartlepels vast geweldig.

Dienblad en slakom

Een tafel dekken is een kunst en je moet je servies compleet maken. Van cocktails tot complexe gerechten en niet te vergeten de zoete dingen, je vindt hier wat je zoekt. Maar vergeet de slakommen niet - die zijn net zo praktisch!

22 45264.6941915972 689 PRODUCTION