Slakom

12
Alles over:

Een slakom gebruiken in de keuken

De slakom is in de eerste plaats ontworpen voor het serveren van heerlijke verse, knapperige salades in de zomer, maar is echt een multifunctionele schaal. In de herfst en winter kan de slakom worden gebruikt om aardappelen, warme groenten of stukjes brood in te serveren. De slakom is ook ideaal voor het bereiden van gebak, het mengen van ingrediënten, het kloppen van eieren, het kneden van deeg enzovoort. Onze slakommen zijn gemaakt van keramiek, glas of slijtvast plastic. Van steengoed, aardewerk of keramiek, de slakom is een essentieel onderdeel van elke keuken. Effen, tweekleurig of bedrukt, kies de jouwe. Laat je culinaire creaties zien met een slakom

Om je smakelijke zomerse salades te presenteren, is er niets beter dan een mooie slakom. De ronde slakom is ideaal om je mooiste creaties in te presenteren en is een essentieel onderdeel van elke keuken. Effen, tweekleurig of bedrukt, kies de schaal die bij jou en je interieur past. Je kunt ook kiezen uit een breed scala aan materialen. De keramische slakom is een van de klassiekers, gewaardeerd om zijn finesse en stevigheid. Steengoed slakommen brengen een vleugje originaliteit op tafel. Hij doet nog meer denken aan een reis wanneer hij versierd is met kleurrijke patronen. Hoewel het hoofddoel is om je salades in te bewaren en te presenteren, is dat lang niet het enige gebruik. Je kunt hem bijvoorbeeld ook als fruitmand gebruiken. Kleurrijk en met een patroon is de slakom ook een decoratief element op zich, dat trots in je woonkamer op een dressoir staat. Je kunt kiezen uit verschillende maten, afhankelijk van je behoeften en de hoeveelheid opbergruimte die je hebt. Klassiek of origineel, kies het model dat bij je past uit onze uitgebreide collectie.

Serveer je gerechten, salades en andere aperitiefhapjes in saladeschalen en kommen waarin ze het best tot hun recht komen! Verwen jezelf met bijpassende design accessoires. Als je op zoek bent naar modellen in verschillende maten, gemaakt van innovatieve en aantrekkelijke materialen, vind je zeker iets dat bij je smaak past. Laat je meeslepen door onze producten voor een gegarandeerd effect.

Op de natuur geïnspireerde saladeschalen

Je houdt van keuken- en andere accessoires die de natuur oproepen. Deze trend wordt breed gedeeld en we hebben een reeks modellen geselecteerd die perfect bij je passen. Van massief houten slakommen en kommen gemaakt van prestigieuze soorten zoals acacia en olijf tot lichtere van bamboe, wij weten hoe we de natuur tot leven kunnen brengen. Ons assortiment steengoed modellen is ook uitzonderlijk. Je vindt er intense blauwtinten of meer pastelgroene tinten. De vormen zijn soms origineler en bieden gerechten die zichzelf weten te vernieuwen. De eentonigheid van porseleinen slakommen is verleden tijd - we hebben modellen die passen bij je verlangen naar zon en maaltijden onder een pergola! Wat vormen betreft, geven we vierkante slakommen de keuze om vertegenwoordigd te zijn. En als het op praktisch nut aankomt, zijn stapelbare modellen een must voor een perfect opgeruimde keuken. Je bent vrij om te kiezen uit ons ruime assortiment!

Meer klassieke ontwerpen voor tijdloze effecten

We richten ons ook op mensen die de voorkeur geven aan modellen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Ons assortiment glazen slakommen en schalen kan iedereen tevreden stellen die soberheid in zowel zijn gerechten als zijn eten op prijs stelt. Met klassieke modellen en sommige met deksels om snel te kunnen pakken, weet je dat je je dagelijks leven gaat vereenvoudigen. Last but not least zijn er een aantal modellen in beschilderd of gedecoreerd porselein beschikbaar voor een collectie die al je verlangens naar mooi servies bevredigt. Je kunt ze op je gedekte tafel zetten op feestelijke dagen of zondagen wanneer je gasten samenkomen voor onvergetelijke momenten van samen delen. Je kunt je slakom afstemmen op de samenstelling en kleur van je gerecht. Je houdt van aandacht voor detail en dat laat je zien met je perfect bij elkaar passende servies. Laat je creativiteit de vrije loop om slakommen en schalen te vinden die van elke maaltijd een nieuw smakelijk avontuur maken.

Sla ideeën en servies in!

Ons merk weet alles in het werk te stellen om jou tevreden te stellen. Of het nu gaat om een eenvoudige kom of slakom, of een meubelstuk, we besteden evenveel zorg en zorg aan het aanbieden van trendy modellen die fans van nieuwe of karakteristieke materialen zullen verrukken, of zelfs meer conventionele en praktische ontwerpen. Onze aantrekkelijke prijsklasse is breed genoeg voor alle budgetten. En onze levertijden en betalingsvoorwaarden voldoen altijd aan je verwachtingen. Kies een decoratie- en keukenpartner die weet hoe hij je perfect van dienst kan zijn!

10 45229.6581403935 974 PRODUCTION