Badjas

34
*Vanf 2 artikelen in het winkelmandje ontvangt u tot 40% korting op een selectie artikelen Mode & Wonen met vermelding op de site. De rode prijzen hebben geen enkele korting. Aanbod geldig van 1 t/m 30 juni zolang de voorraad strekt.
Alles over:

Een badstof badjas is het ideale kledingstuk om je af te drogen.

Of bescherm jezelf gewoon tegen de kou voor en na het baden of zwemmen. Gemaakt van een edel materiaal, puur katoen of bamboe, is de badstof badjas zowel zacht als ultra-absorberend. Ruim en met lange mouwen, met of zonder zakken en riem, in lange of halflange versie, past hij bij alle stijlen en alle badkamers. Om het beste uit je badjas te halen, was je hem op 40°C. Hoe langer je hem droogt, hoe zachter hij wordt. Dit seizoen in de kijker in onze boetiek voor badlinnen.

Hier is een artikel dat interessant kan zijn voor mensen die het koud hebben! Badjassen kunnen een geweldige manier zijn om je snel te bedekken na het douchen. Ze zijn niet alleen heel praktisch, maar ook verkrijgbaar in verschillende designs. Je kunt kiezen uit een breed scala aan kleuren en materialen.

De voordelen van een badjas

Een badjas kan heel handig zijn als je uit bad komt. Zo kun je je snel afdrogen. Dit item staat ook bekend als een "badjas" en kan een capuchon hebben. Dit helpt om vocht van de bovenkant van je hoofd te absorberen. Als je echter je haar wilt drogen, kies dan voor een speciale handdoek. De badjas houdt je warm en laat je oppervlakkig afdrogen. Een kraag kan worden ontworpen om je nek te verwarmen. Afhankelijk van de hoogte biedt hij meer of minder bedekking. Zorg ervoor dat je de juiste maat badjas kiest. Badjassen vegen beter af naarmate ze groter zijn. De kwaliteit varieert naargelang de materialen en modellen. Er zijn er veel om uit te kiezen, zodat je een ruime keuze hebt.

Tips voor het kiezen en onderhouden van je badjas

Bij het kiezen van een badjas is het essentieel om aandacht te besteden aan het materiaal dat je kiest. Over het algemeen zijn sommige materialen absorberender dan andere. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een katoenen of fleece badjas. Katoenen badjassen worden eerder gebruikt voor verkoeling in de zomer. Een badjas van fleece is handig om je warm te houden in de winter. Dit product is een echte aanwinst voor je badkamer. Deze badjassen hebben de vorm van een kimono en kunnen erg lang en vrij breed zijn, afhankelijk van het model dat je kiest. Ze moeten echter worden onderscheiden van kamerjassen. Hoewel je met deze twee kledingstukken thuis kunt blijven, zijn ze vaak van verschillende materialen gemaakt. Tot slot moet je weten dat badjassen voor gemengd gebruik zijn. Ze kunnen zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.

Zoals hierboven vermeld, gebruik je een badjas als je uit bad stapt, in tegenstelling tot een kamerjas, die je vooral draagt voordat je naar bed gaat of als je wakker wordt. De badjas werkt als een spons op je lichaam. Je kunt hem vervolgens opbergen in je badkamer. Leg hem bijvoorbeeld in de buurt van je douche, zodat hij dicht bij je is als je uit bad stapt. Neem voordat je dit product in huis haalt de tijd om de kleuren te kiezen die je mooi vindt. Er is een enorme keuze aan kleuren. Je kunt kiezen voor warme of koele kleuren. Oranje, geel en bruin zijn de warmste kleuren om te kiezen. Koele kleuren zijn bijvoorbeeld eerder grijs, blauw, wit, groen of roze. Je kunt de kleur van je badjas kiezen op basis van de kleuren die je al hebt gebruikt voor je handdoeken om harmonie te creëren.

11 45462.6114667708 278 PRODUCTION