Badjas

(45 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
grammage
persoonlijk
prijs
merken
korting
Alles over:

Een badjas van badsof is een ideaal kledingstuk om u mee af te drogen

Of eenvoudigweg om u te beschermen tegen de kou voor of na een bad, of na het zwemmen. De badjas is vervaardigd uit hoogwaardig materiaal, puur katoen of een mengeling van katoen en biologische bamboe. Daardoor is hij zeer zacht en absorbeert hij uitstekend. U kunt kiezen uit modellen met wijde, lange mouwen, met of zonder zakken en ceintuur, lang of halflang. Breng een lange, luie zondagochtend door in uw zachte badjas en geniet van de weldadige warmte en zachtheid die hij u biedt. Wij hebben badjassen in allerlei varianten voor alle stijlen en alle soorten badkamers. Om er langer van te genieten, wast u uw badjas het best op 40°C. Hoe meer hij in de droogtrommel is geweest, hoe zachter hij zal zijn.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.225 43418.4144907407 1313 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer