Kinderbadlinnen

45
Alles over:

Badlinnen voor kinderen

Een geboortecadeau geven? Denk aan een babybadjas. Deze set kinderlinnen bevat meestal een kleine molton, een mooie badstof handdoek of een bijpassende poncho met capuchon. Goed om te weten: in tegenstelling tot een badjas, die als een kimono kan worden vastgemaakt, kan een badponcho aan de bovenkant worden aangetrokken. Handig om het sop na het douchen weg te vegen.

Je kind in bad doen is een speciaal moment. Om het meeste uit deze kostbare momenten te halen en van badderen een cocooning ervaring te maken, kies je voor zacht, comfortabel badlinnen. Je kunt kiezen uit verschillende artikelen, zoals een badcape, poncho, badjas en de traditionele badhanddoek. Wat moet je kiezen voor je baby? Met welke criteria moet je rekening houden voor je koopt? Hier zijn de belangrijkste.

Badlinnen voor kinderen en baby's: welk bad moet ik kiezen?

Je hebt verschillende keuzes om je baby uit bad te halen:

  • handdoek ;
  • badcape ;
  • de poncho ;
  • de badjas.

De leeftijd van je kind bepaalt je keuze uit deze verschillende soorten badhanddoeken. Begin voor je pasgeborene met een handdoek om hem af te drogen en kies dan voor een badcape of poncho om hem gemakkelijk van top tot teen in te wikkelen dankzij de capuchon. Je baby is nu droog en warm. De poncho heeft meer bedekking dan de badcape en houdt je baby goed ingepakt als hij beweegt.

De badjas wordt aanbevolen voor later, wanneer je kind gemakkelijker zal lopen. Je kleine avonturier mag er niet met zijn voeten in blijven haken. Maar als je een badjas kiest, zorg er dan voor dat hij je kind past en een elastische tailleband heeft, dat is praktisch en veilig.

Welk formaat en materiaal moet je kiezen voor de badhanddoeken van je kind?

Het is belangrijk dat het badzitje niet te klein en niet te groot is, zodat je baby zich comfortabel en op zijn gemak voelt. Er zijn verschillende maten beschikbaar, afhankelijk van het model dat je kiest.

Er zijn vierkante badcapes verkrijgbaar:

  • 70 x 70 cm ;
  • 80 x 80 cm ;
  • 100 x 100 cm.

Er zijn ook rechthoekige badcapes verkrijgbaar:

  • 70 x 60 cm
  • 75 x 120 cm.

Voor baby's jonger dan 12 maanden kies je een vierkant model van 70 x 70 cm. Vanaf 12 maanden kies je voor een badcape van 100 x 100 cm die zijn hele lichaam bedekt.

Poncho's moeten ook de juiste maat hebben. Kies 80 cm tot 12 maanden en 100 cm tot 3 jaar. Vanaf 3 jaar is de badjas het steraccessoire in het badlinnen van je kind. Na het afdrogen kan je kleine avonturier zijn favoriete badjas aantrekken en overal in huis warm blijven. Het is ook een kans voor hem om zich te amuseren en een leuk model te kiezen voor zijn grootste plezier!

De huid van je kind is gevoelig, vooral die van een baby, dus het is heel belangrijk om zachte materialen te kiezen voor baddoeken en badlakens. Een badhanddoek van katoenen badstof respecteert de huid van je kind en droogt hem tegelijkertijd effectief. Je kunt ook kiezen voor katoenen mousseline, dat gemakkelijk te onderhouden is en vooral zacht en donzig. Vergeet het gewicht niet, dat rond de 400g/m2 moet liggen.

Profiteer van gratis bezorging en gratis retourneren met La Redoute +. Profiteer van een heleboel voordelen voor slechts €15 per jaar, met een gratis proefperiode van 30 dagen.

17 45348.7458277431 815 PRODUCTION