Volwassen badlinnen

(188 artikelen)
Standaard
goedkoop - duur
duur - goedkoop
Via de beste scores
Volgens korting
Alle filters afvinken
beschikbare maten
beschikbare kleuren
grammage
persoonlijk
prijs
merken
korting
Alles over:

Het badlinnen volgt de modetrends op de voet.

U denkt er misschien niet meteen bij na, maar ook het badlinnen is onderworpen aan de modetrends van dit moment. Waar eerst het badlinnen alleen functioneel moest zijn, is het nu ook een decoratieve accessoire op zich geworden. Goed afgestemd op de andere objecten in de badkamer zoals een zeepdispenser, de wasmand en de schappen vol badkamerdecoraties. Tegenwoordig draagt dus ook het badlinnen bij aan het creëren van een heerlijke plek waar u zichzelf volledig kan ontspannen en tot rust kunt komen. Badhanddoeken, badjassen, een strandlaken, een douchegordijn, deze online shop biedt u badlinnen in alle kleuren, maten en met vele verschillende motieven.
GRATIS LEVERING
IN EEN KARIBOO LEVERINGSPUNT
RETOUR
GEMAKKELIJK EN GRATIS
14 DAGEN
OM VAN GEDACHT TE VERANDEREN
6 BETALINGSMOGELIJKHEDEN
100% VEILIG
(1) De vrijstelling van portkosten vanaf 10€ aankopen sluit de deelname aan eventuele servicekosten voor levering van volumineuze artikelen niet uit.
(2) U beschikt over een herroepingsrecht van 14 dagen
© NV La Redoute Catalogue Benelux, 4 rue de Menin, 7730 Estaimpuis.
172.25.71.221 43418.4144907407 63 PRODUCTION
Pour votre demande de financement concernant votre achat sur laredoute.fr, vous allez être redirigé vers la plateforme de Sofinco, marque commerciale de CA Consumer Finance, partenaire de La Redoute.
Confirmer