Tafellinnen

234
De kleuren en motieven voor tafellinnen die nu in zijn

De kleuren en motieven voor tafellinnen die nu in zijn

Tafellinnen is veel meer dan alleen een accessoire, het is een essentieel onderdeel van het interieur. Dit detail voegt een vleugje verfijning en elegantie toe aan alle momenten met vrienden of familie rond de tafel. Creëer een warme sfeer met modieuze motieven en materialen. Of het nu gaat om een prachtig geweven tafelkleed van katoen of linnen, de kunst van het matchen of niet matchen van servetten, ontdek hier de kleuren en motieven voor je tafellinnen die helemaal in zijn in 2023!
Het artikel lezen
Alles over:

Tafellinnen collectie

Een uitzonderlijk tafelkleed voor speciale gelegenheden of een gewaxt kleed voor alledaagse maaltijden... Van sets servetten tot placemats, tafellopers en tafelmatten om het hout in de eetkamer te beschermen: tafellinnen kan gecombineerd worden om je gasten te verblijden. Een Provençaals katoenen tafelkleed, een bamboe placemat, effen gekleurde servetten - het gaat allemaal om het detail als het gaat om het dekken van een feestelijke tafel.

Tafellinnen is de perfecte manier om je tafel aan te kleden. Dit accessoire is essentieel voor een gezellige tafel als je gasten hebt. Het gebruik ervan gaat terug tot de 15e eeuw. Tafellinnen werd namelijk door de adel gebruikt als een sociaal kenmerk en een teken van verfijning. Sindsdien is er veel veranderd, maar dit tafelaccessoire heeft nog steeds zijn delicate karakter behouden. Kies voor prachtig tafellinnen als je een vleugje chic wilt toevoegen aan je tafelschikking.

Wat zijn de bestanddelen van tafellinnen?

Tafellinnen bestaat uit verschillende artikelen die allemaal een specifiek doel hebben. Het gaat om tafelkleden, theedoeken, servetten, placemats, tafellopers en schorten. De theedoek en het schort worden gebruikt in de keuken, terwijl de rest wordt gebruikt om de tafel te versieren.

Het tafelkleed is het item dat gebruikt wordt om de tafel te dekken, vooral tijdens het eten. Het is ook een decoratief accessoire dat je tafel aankleedt en afstemt op je interieur of je servies. Er zijn tafelkleden in alle kleuren, katoen en linnen.

Servetten worden gebruikt om je handen of mond af te vegen tijdens het eten. Ze zijn meestal vierkant of rechthoekig van vorm en wit van kleur.

De tafelloper wordt langs de hele tafel gelegd om de tafel te versieren of te beschermen. Het is een smal rechthoekig tafelkleed dat meestal in het midden van de tafel wordt gelegd. Op de tafelloper worden decoratieve elementen of borden geplaatst.

De placemat is een rechthoekig stuk witte stof dat op het tafelkleed of de tafel wordt gelegd. Het wordt onder elk bord en elke couvert gelegd om vlekken op de tafel of het tafelkleed te voorkomen. Placemats kunnen ook worden gebruikt om je tafeldecoratie te versieren.

Afmetingen en materiaal tafellinnen

Er zijn veel tafelkleden, placemats, enz. in verschillende maten. Dus wat de grootte van je tafel ook is, je zult gemakkelijk tafellinnen vinden dat precies goed is. Kies een tafelkleed dat past bij de grootte van het tafelblad en houd rekening met een hoogte tussen 20 en 50 cm en een voetafdruk van 50 cm per gast.

Tafellinnen wordt gemaakt van karakteristieke materialen zoals katoen en linnen of synthetische stoffen. Tafelkleden en placemats van katoen of linnen zijn elegant, soepel en verfijnd. Bovendien voelen ze prettig aan. Daarom zijn ze zo populair. Er zijn tafelkleden in gemakkelijk te onderhouden behandeld katoen.

Polyester tafellinnen is licht en synthetisch. Het is ook gemakkelijk te onderhouden. Synthetisch biedt een breed scala aan patronen.

10 45348.7458277431 376 PRODUCTION