Eenpersoonsbed

48
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Wordt je kind groter en is het tijd om de overgang te maken van een peuterslaapkamer naar een "volwassen" slaapkamer? Je mist nog het belangrijkste om de inrichting compleet te maken en een goede nachtrust te garanderen: een eenpersoonsbed, het centrale element van de kamer. Er zijn veel verschillende modellen eenpersoonsbedden voor kinderen. Je keuze moet worden aangepast aan de beschikbare ruimte, de veranderende leeftijd van je peuters en... hun smaak! Hier zijn een paar tips om je te helpen de juiste keuze te maken.

Op de juiste manier een eenpersoonsbed voor kinderen kopen

Of het nu voor één kind is of voor een broertje of zusje, hun slaapkamer zal jarenlang hun paradijs blijven. Het is dus belangrijk om te kiezen met hen in gedachten. De slaapkamer van je kroost is een plek die onvermijdelijk mee zal evolueren met hun leeftijd. Voor de slaapkamer van een klein meisje zal een kleurrijk prinsessenbed erg populair zijn, terwijl haar broer misschien de voorkeur geeft aan een bed in een avonturenhut.

Als de ruimte in je kamer beperkt is, is een kinderhoogslaper de perfecte ruimtebesparende oplossing. Dit moderne bed is de beste manier om ruimte te besparen en er een bureau onder te plaatsen of geschikte opbergruimte. Tot slot, als je kleintjes dezelfde slaapkamer moeten delen en ze oud genoeg zijn om niet bang te zijn voor leegte, is het stapelbed vaak het meest praktische en populaire alternatief. Wie heeft er nog nooit gekibbeld over wie het "bovenste bed" krijgt?

Een ander detail dat je kan helpen bij het kiezen is de lengte van het eenpersoonsbed voor kinderen van verschillende leeftijden. Er zijn bijvoorbeeld maten die meer geschikt zijn voor kinderen tot 6 jaar. Om te voorkomen dat je opnieuw moet investeren in een eenpersoonsbed met klassieke afmetingen, kun je kiezen voor een meegroeibed.

Keuze uit materialen, kleuren en beddengoed voor een goede nachtrust

De slaapkamer is een toevluchtsoord voor kinderen en zal dat nog vele jaren blijven, om te spelen, te slapen, huiswerk te maken en vriendjes te ontvangen. Daarom moeten materialen en kleuren met zorg worden gekozen, zodat ze zich thuis voelen in hun eigen kleine "thuis", gastvrij en naar hun eigen beeld. Het beste compromis op het gebied van kleur is wit. Het geeft de kamer een moderne uitstraling en maakt hem lichter. Bovendien past het goed bij alle andere kleuren. Meer traditioneel, massief hout biedt warmte en kracht; licht grenen is bijvoorbeeld een veilige keuze.

Slapen is essentieel, te beginnen met beddengoed. Iedereen weet hoe belangrijk de keuze van goed beddengoed is voor de gezondheid van onze wervelkolom. Natuurlijk heeft je kind ook beddengoed van goede kwaliteit nodig voor een goede en vooral langdurige nachtrust. En om een goede matras te ondersteunen, is het net zo belangrijk om te investeren in een basis van dezelfde kwaliteit. Het kiezen van de juiste lattenbodem en matras moet dus zorgvuldig gebeuren en moet deel uitmaken van het totale budget voor de aankoop van een eenpersoonsbed voor een kind.

Nu hoef je alleen nog maar de laatste hand te leggen aan de slaapkamerinrichting door een bedlinnenset, dekbed, lakens en slopen, kussens of bolsters te kiezen. Je moet aan alles denken.

28 45488.7486236458 438 PRODUCTION