Opberghoes

35
Laatste Afprijzing
Sales
Tot -60%*
Alles over:

De vacuümzak voor opslag

Om een pak tegen motten te beschermen of de opbergruimte in de kast te optimaliseren, is een stofzuigerzak onmisbaar. Ga je op reis of verhuizen? Vacuümzakken helpen je om ruimte te besparen in je koffer. Met een stofzuiger wordt de lucht afgevoerd. Eenmaal samengeperst nemen anoraks, dekbedden en kussens 3 tot 5 keer minder plaats in. Het linnengoed blijft onberispelijk.

We willen allemaal ruimte besparen. Een van de makkelijkste manieren om dit te doen is om je spullen netjes te houden. En voor optimaal opbergen is er een beproefde oplossing: de opberghoes. Ze bieden een heleboel voordelen en zijn de perfecte manier om je spullen te beschermen als je ze niet gebruikt.

De ideale opbergzak

Of je nu kleding wilt opbergen of een dekbed dat je niet meer nodig hebt voor het seizoen, het is belangrijk om de juiste oplossing te vinden. Je kunt er ook babyspullen, schoenen, beddengoed, handdoeken, theedoeken enz. in opbergen. Natuurlijk is er altijd nog de kast, waarin je van alles kunt opbergen. Maar het voorkomt geen stof en onaangename geurtjes, en als de spullen groot zijn, kan er niet veel in.

Om ruimte te besparen heb je een vacuümzak nodig (ook bekend als een Compactor of compressiezak). Het principe is heel eenvoudig. Als je een groot dekbed moet opbergen, stop je het in de zak. Vervolgens zuig je met een stofzuiger de lucht uit de zak. Zodra de lucht eruit is, wordt het linnengoed samengeperst en zijn de afmetingen veel kleiner. Dit betekent dat je meer items in minder ruimte kunt opbergen. Dit werkt met alle soorten wasgoed. U kunt dus uw winteruitrusting opbergen, inclusief uw donsjack, zonder dat uw kledingkast vol raakt.

Dit type product is een groot succes en je hoeft alleen maar naar de beoordelingen en recensies te kijken om overtuigd te raken.

De opbergtas, een heel praktisch item

Ruimte besparen is niet het enige voordeel van deze hoezen. Doordat ze je spullen omhullen, voorkomen ze dat stof zich ophoopt en blijft je was schoner. Ze zijn ook een uitstekende keuze om kleding droog te houden. Nare geurtjes en schimmel worden zo vermeden.

Opbergzakken zijn er in verschillende maten voor elke behoefte, van de kleinste voor een paar T-shirts tot de grootste voor een dik dekbed. Er zijn meestal doorzichtige plastic modellen, die erg handig zijn om de inhoud van de zak te controleren. Je kunt het plezier variëren door bepaalde kleuren hoezen te kiezen (zwart bijvoorbeeld), wat ook heel handig kan zijn om in één oogopslag het soort inhoud te herkennen (je associeert zo'n kleur met zo'n soort linnen). Er zijn ook ondoorzichtige opbergzakken (bijvoorbeeld met mooie patronen) als je de inhoud liever verbergt. Deze opbergzakken zijn afzonderlijk of in sets verkrijgbaar, beschermen je wasgoed en besparen ruimte in je kledingkasten. Ze kunnen ook onder het bed of in de garage worden opgeborgen.

Je kunt je opbergaccessoires aanvullen met schoenenzakken, heel praktisch om je geliefde paren op de best mogelijke plaats te houden. Je kunt ook kiezen voor motwerende hoezen, ideaal om je wasgoed in topconditie te houden, of geparfumeerde hoezen om je kleding een aangename, schone geur te geven. De hoes kan ook aan een rek worden bevestigd.

De verschillende hoezen die verkrijgbaar zijn om je opbergruimte te optimaliseren, zijn perfect om je kleding en ander linnengoed te beschermen. Het is een voordelige oplossing die je opbergruimte heel goed zal doen. Je zult niet meer zonder willen!

12 45488.7486236458 329 PRODUCTION