Kledingkast, hangkast

108
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Alle voordelen van een modulaire kleedkamer

Nog beter dan een kledingkast past een modulaire dressing zich aan je opslagbehoeften aan, ongeacht de grootte van je kamer. De units worden geïnstalleerd in een slaapkamer of een speciale ruimte en zijn ontworpen om ruimte te besparen zodat je al je spullen georganiseerd kunt opbergen. In onze ruime selectie modulaire garderobekasten vind je modules die in elkaar gezet kunnen worden. Met legplanken, kleerkasten of lades, afhankelijk van het model dat je kiest, heb je een opbergruimte die gemakkelijk in elkaar te zetten en klaar voor gebruik is. Je kunt ook kiezen voor een complete modulaire garderobekast, praktisch en functioneel dankzij de speciale ruimtes voor elk type kledingstuk. De modulaire garderobekast met hangruimte is ideaal voor in een hal of nis en biedt ruimte voor jassen en jacks voor het hele gezin. Om je garderobe aan je persoonlijke wensen aan te passen, kun je een kijkje nemen bij onze selectie onderdelen, van sokkels met deuren tot lades, legplanken en hangrails. Je kunt je ideale inloopkast zelf ontwerpen. Modulaire garderobekasten in hout of spaanplaat, hier is een ruime keuze aan modellen die aan al je wensen voldoen.

De ultieme droom voor liefhebbers van mode en mooie kleren, de inloopkast is een essentieel opbergmeubel. Een modulaire garderobekast is het perfecte compromis tussen een garderobekast op maat en een inbouwkast. Hierin kun je al je mode-items, schoenen en accessoires opbergen, zodat je ze in goede staat kunt houden en je gemakkelijk kunt kleden dankzij de goed georganiseerde opbergruimte. Hier zijn 4 redenen waarom je een modulaire garderobekast in je huis zou moeten overwegen.

De modulaire garderobekast: zo praktisch als u wilt

Een modulaire garderobekast biedt een belangrijk voordeel ten opzichte van een conventionele garderobekast: hij kan worden ontworpen en aangepast aan de behoeften en de hoeveelheid kleding die je bezit. Een modulaire garderobekast kan worden gecombineerd met verschillende meubels om een hangruimte te creëren voor je broeken, rokken, jurken, jasjes en stropdassen. Hij heeft ingebouwde etages voor truien, zomertops en overhemden. Het kan ook worden uitgerust met lades om je lingerie en ondergoed in op te bergen, dankzij ladeverdelers die speciaal voor dit doel zijn ontworpen. Er zijn bijna geen grenzen aan de modulaire garderobekast.

Opbergruimte op maat

Een ander onmiskenbaar voordeel van de modulaire garderobekast is zijn vermogen om zich aan te passen aan een min of meer beperkte ruimte. In tegenstelling tot een kledingkast, die een flink stuk muur nodig heeft om geïnstalleerd te worden en dus evenveel ruimte inneemt, is de modulaire dressing ontworpen om zelfs op de meest krappe plekken geïnstalleerd te worden, bijvoorbeeld in de hoek van een slaapkamer. Omdat hij zo veelzijdig is, kan hij ook worden gebruikt als garderobe, kapstok of schoenenrek. Door de lengte en hoogte van het meubel te optimaliseren, krijg je maximale opbergruimte.

Een kleedkamer die past bij elke inrichtingsstijl

Kleedkamers kunnen van verschillende materialen gemaakt worden. Ze worden vaak gemaakt van eikenhout, een slijtvast materiaal. Een ander voordeel van hout is dat het onafgewerkt kan worden gelaten voor een opvallende Scandinavische look, of geschilderd in een reeks kleuren van wit tot zwart. Je kunt je kleedkamer aanpassen door verlichting toe te voegen op strategische punten, zoals op je horloge- of juwelendisplay. Of je nu kiest voor een open of gesloten dressing, het is aan jou om te bepalen welk stijleffect je in huis wilt halen.

Waar laat je je kleedkamer?

In een wereld vol modeslachtoffers zou er een kamer zijn die volledig gewijd is aan aankleden. Maar omdat dit niet altijd mogelijk is, kan de modulaire kleedkamer worden geïnstalleerd in een slaapkamer of een speciale ruimte. Hij kan ook in een gang worden geïnstalleerd, met ondiepe rekken. De onderkant van een trap of een zolderkamer kunnen ook ideale, gemakkelijk toegankelijke locaties zijn. Om voor de hand liggende redenen is het niet aan te raden om je dressing in de buurt van de keuken of in de badkamer te plaatsen, die veel te vochtig zijn om kleren goed op te bergen.

20 45488.7486236458 516 PRODUCTION