Kinderkast

26
Van 01 t/m 31/07
Sales
Tot -50%*
Alles over:

Tips voor het inrichten van de babykamer.

Voordat je een opbergmeubel kiest, moet je je afvragen wat je erin wilt opbergen: babyrompertjes, lakentjes en andere fijne dekentjes vinden hun plaats in een kleine ladekast. Kindertruien en T-shirts zullen netjes opgevouwen in een beschilderde houten kledingkast liggen, terwijl broeken mooi zullen staan in een pastelkleurige linnen kledingkast. Om ruimte te besparen in de slaapkamer kan een 2-in-1 speelgoedkist ook worden gebruikt als kleine kinderbank.

Om de ruimte in de slaapkamer van een kind of tiener optimaal te benutten, kan het kopen van een kledingkast om hun kleding, verzamelingen of boeken in op te bergen een goede investering zijn. Er is een enorme keuze aan ontwerpen, dus je kunt de kledingkast vinden die het beste past bij de slaapkamerinrichting, de kleurvoorkeuren of het beoogde gebruik van je kind.

Een grote kast om alles in op te bergen

Het belangrijkste doel van een kledingkast is het opbergen van kleding, dus je vindt een breed scala aan grootformaat meubilair waarin je kind zijn hele garderobe kan opbergen.

Met kasten tot 2 meter hoog en 1,5 meter breed is er genoeg opbergruimte voor alle spullen van je kind. Voor deze grote garderobekasten moet het oppervlak van de kamer groot genoeg zijn zodat het meubel er doorheen past en geen ruimte inneemt die nodig is voor een bed of andere commode, zodat de circulatie in de slaapkamer niet wordt verstoord.

Het is vaak gemakkelijker om een grote kinderkamer in te richten dan een kleinere, en het kan een slimme zet zijn om een grote kledingkast te kiezen om je kleren in op te bergen. Bovendien is er een ruime keuze aan modellen voor elke smaak.

Tweedeurs- of driedeurskasten, al dan niet verschuifbaar, met of zonder laden... De opbergmogelijkheden zijn eindeloos.

Wat het ontwerp betreft, kun je ook kiezen uit een reeks materialen en kleuren.

Oplossingen voor kleine ruimtes

Het inrichten van een slaapkamer met beperkte ruimte hoeft geen hoofdpijn te zijn.

Daarom zijn veel garderobemodellen zo ontworpen dat ze zelfs in de kleinste ruimtes passen, zodat je de ruimte kunt inrichten en tegelijkertijd opbergruimte wint.

Je kunt bijvoorbeeld kasten vinden met twee deuren en lades die heel weinig ruimte innemen, of dressoirs met een hangroede en lade om kleding op te hangen en de sokken en ondergoed van je kind in op te bergen, en zelfs kasten met maar één deur om de ruimte nog verder te optimaliseren en alleen de dingen op te bergen die je nodig hebt.

Hoe zit het met het decoratieve aspect?

Hoewel garderobekasten in de eerste plaats ontworpen zijn om kleren en andere spullen in op te bergen, hoef je bij het kiezen van dit meubelstuk het decoratieve aspect van je interieur niet te verwaarlozen.

Met de vele beschikbare modellen kun je spelen met ruimte, maar je hebt ook de vrijheid om naar hartenlust te decoreren, dankzij ontwerpen die voor iedereen zijn gemaakt!

Je kunt kiezen voor effen, houten modellen in neutrale, karakteristieke tinten zoals beige, grijs en wit, of meer fantasierijke kleuren zoals blauw, geel of roze.

Er is ook een ruime keuze aan zwarte garderobekasten verkrijgbaar, om een vleugje moderniteit en industrialisatie in de slaapkamer van je kind te brengen, want zwart is ook een heel elegante kleur.

En voor tieners die van Amerikaanse tv-series houden, is een metalen garderobekast die een garderobe imiteert de perfecte keuze.

24 45488.7486236458 344 PRODUCTION